Meny
Vår verksamhet
Samhällsnytta
Kontakta oss

Vi älskar det lokala

Varenda krona som sparas hos oss stannar kvar i det lokala ekonomiska kretsloppet. Pengarna används till hus som byggs, företag som startas och växer här.

Årligen ger vi tillbaka av vår vinst till initiativ i Avesta, Hedemora, Säter, Lindesberg, Nora, Storfors och Ljusnarsbergs kommuner. Det kan gälla kultur, idrott, föreningar, samhälle, näringsliv eller annat som bidrar till ett levande samhälle.

Varje dag bidrar vi till att bygden växer och utvecklas. Varmt välkommen till oss!

Dalälven

Vårt bidrag till bygden skapar möjligheter i hela samhället och gör det till en ännu bättre plats att leva och verka i. När det går bra för bygden går det också bra för banken och då blir det ännu mer pengar över att investera i lokal utveckling. Och så fortsätter bankens, stiftelsens och bygdens kretslopp att bidra till en positiv utveckling. Med ett ord kallas detta Sparbanksidén, en idé som är lika aktuell idag som när den kom till Sverige 1820 och den första sparbanken grundades.

Vi älskar drömmar och nya idéer!

Sparbanken Bergslagen drivs inte av enskilda vinstintressen. Målet är att skapa möjligheter för människor och företag att utvecklas. Dels som kunder i banken. Dels genom att en del av bankens vinst används för att stödja idéer och verksamheter som gör vår bygd ännu bättre att bo och verka i 🧡 

 

Välkommen till en lokal sparbank

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar, ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering och hur du kan skydda dig mot bedragare, phishing och mycket mer.

Bli Kund

Välkommen till oss!

Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och handlar om: Vår lokala förankring. Viljan att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Att en del av vinst går tillbaka till samhället.

Kontakta oss

Här hittar du de vanligaste kontaktvägarna till oss på Sparbanken Bergslagen, som till exempel kontaktuppgifter till våra kontor och rådgivare.