Hoppa till textinnehållet

påverkas du som privatkund av covid-19

Vi finns här för att stötta våra kunder genom både bra och dåliga tider. Coronaviruset har spridit sig snabbt och påverkar hela vårt samhälle.
 

Vi på Södra Dalarnas Sparbank följer virusets konsekvenser och är mycket medvetna om de utmaningar som uppstår för dig. Vi uppmanar dig att kontakta oss i ett tidigt skede om du tror att detta kommer få kraftig påverkan på din ekonomi.
 

Som lokal aktör med ett stort engagemang för vårt gemensamma samhälle vill vi vara med och ta hand om dina utmaningar tillsammans med dig.

 

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och vad du bör tänka på just nu. 

Two business people looking at a mobile in office library.

Är du drabbad av corona och inte kan jobba?

Är du sjukskriven, i hemkarantän eller har mist jobbet på grund av coronaviruset? Vår expert tipsar om hur man kan se om sin ekonomi i oroliga tider.

Mother with two children looking at different devices.

Hur påverkas min resa?

Har du planerat en resa? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning. 

A couple with suitcases in the city.

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor och istället använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.

Vi finns här för dig!

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Just nu rekommenderar vi dig  att göra dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon. För tillfället har vi längre svarstider. Vi ber om överseende med det och försöker hjälpa dig så snabbt vi kan. 

Kontakta oss

 

skyddar du dig mot bedrägerier

Just nu passar bedragare på att försöka luras. Men med kunskap om hur det går till kan du skydda dig. Vi har listat vad både du som privatperson bör tänka på. 

 

Skydda dig mot bedrägerier- 5 tips