Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

Låna närproducerat

Just nu erbjuder vi lägre ränta* till dig som flyttar ditt bolån till oss


Kontakta oss och boka tid för ett samtal om ditt nuvarande bolån så lovar* vi att sänka din ränta.

Var med och bygg framtidens Södra Dalarna

När du har dina bolån hos oss är du med och utvecklar ett Södra Dalarna där människor kan utvecklas och må bra. En stor del av vårt överskott omvandlas nämligen till stöd för idrott, kultur och samhälle där du bor.

När du lånar lokalt stannar pengarna i Södra Dalarna

Södra Dalarnas Sparbank ägs av den lokala stiftelsen Sparbanksstiftelsen Södra Dalarna som ser till att överskottet kommer till nytta lokalt. På så sätt cirkulerar pengarna lokalt och ger näring åt det lokala samhället år efter år. De pengar som sparas hos oss är också de pengar som lånas ut lokalt så att företag och privatpersoner kan förverkliga sina idéer.

Varför låna närproducerat?

Invånarna i Södra Dalarna har lånat lokalt i 183 år

Redan från starten av sparbanksrörelsen var grundidén att lokalsamhällen mår bäst av att ha en lokal bank som kan trakten och är engagerad i dess utveckling. Det är ett åtagande som vi i Södra Dalarnas Sparbank aldrig kommer bryta, men fortsätta att utveckla framåt.

Att låna lokalt är enklare

Eftersom vi är en lokal bank som har vår verksamhet i Avesta, Hedemora och Säters kommun kan vi erbjuda en personligare service än avlägsna storbanker och anonyma nätaktörer. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för att prata bolån eller boka att möte om något annat. När du ringar svarar vi lokalt. Vi finns här för att hjälpa dig. Det kanske är den viktigaste fördelen att låna lokalt.

Hur flyttar jag mitt bolån?

Ring och ansök 0225-358 40

Välkommen till något av våra bankkontor

Boka tid för rådgivning

Vill du hellre bli uppringd?

* Erbjudandet gäller efter sedvanlig kreditprövning och under förutsättning att kreditsökande kan visa underlag från annat låneinstitut som styrker räntevillkoren. Ränterabatten gäller som längst under 24 månader och med belåning på högst 85 % av bostadens värde. Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2020.