Hoppa till textinnehållet

påverkas du som företagare av covid-19

Vi finns här för att stötta våra kunder genom både bra och dåliga tider. Coronaviruset har spridit sig snabbt och påverkar hela vårt samhälle.
 

Vi på Södra Dalarnas Sparbank följer virusets konsekvenser och är mycket medvetna om de utmaningar som uppstår för dig som företagare. Kontakta oss i ett tidigt skede om du tror att detta kommer få kraftig påverkan på ditt företag.

 

Som lokal aktör med ett stort engagemang för vårt gemensamma samhälle vill vi vara med och ta hand om dina utmaningar tillsammans med dig.

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor och istället använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.

Ekonomitips till dig som företagare

Här kan du läsa mer om vad som är bra att tänka på för dig som företagare. 

Beräkningsverktyg

Hur påverkar åtgärder som korttidspermittering, uppskjuten moms och lägre sjuklönekostnad ditt företag? Använd våra räkneverktyg för att se hur kostnaderna i ditt företag påverkas.

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och vad du bör tänka på just nu. 

Two business people looking at a mobile in office library.

Vi finns här för dig!

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Just nu rekommenderar vi dig  att göra dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon. För tillfället har vi längre svarstider. Vi ber om överseende med det och försöker hjälpa dig så snabbt vi kan. 

Kontakta oss

 

skyddar du dig mot bedrägerier

Just nu passar bedragare på att försöka luras. Men med kunskap om hur det går till kan du skydda dig. Här är vad du som driver företag bör tänka på. 

 

Vanligaste bedrägerierna för företagare